Veien til ny hjemmeside

Det hele startet med en skikkelig gjennomgang av innholdet på den gamle hjemmesiden vår, her oppdaget vi raskt at både innholdet og brukervennligheten ikke var optimalt i forhold til våre ønsker. Målet med hele prosessen var å kunne tilby deg som kunde en brukervennlig navigering, oppdatert innhold og nøyaktig informasjon om oss. Vi ønsker å vise mer av oss selv, for hva gjør vi og hvem er FuglesangDahl?

Vi består av en rekke avdelinger med over 100 ansatte, hvor hver gruppe innehar ulik kompetanse, nettopp for å kunne tilby deg som kunde rett mann eller kvinne på rett sted. Slik kan vi gi deg som kunde trygghet på at den personen som følger ditt prosjekt alltid innehar de rette styrkene og den faglige kompetansen som din idè trenger for å bli virkelighet. For uten de som jobber med regnskap og lønn, våre tømrere, malere og de ansatte på utleieavdelingen kunne vi ikke kalt oss en entreprenør som tilbyr et bredt spekter av bygningsmessige tjenester.

 

Det er med stolthet at vi gjør oss mer synlig for deg som privatkunde, og vi ønsker at dette skal være en side du oppsøker om du skulle ha behov for en av våre tjenester, eller bare for å lese siste nytt fra hverdagen hos oss i FuglesangDahl.

 

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud