Hjemme hos John Anders og Kristine

Boligdrømmen blir drømmebolig – Når man kommer kjørende til Inderøy en varm sommerdag og sola skinner, frister det stort å bosette seg i et så vakkert landskap. Og denne dagen skal vi møte noen som har valgt å gjøre nettopp dette. Vi passerer Straumen, og tar av til Saksmoen hvor vi skal møte boligkjøperne John Anders Aalberg og Kristine Olsen. Utsikten som møter oss er helt fantastisk, og det frister ikke mindre å bosette seg i Inderøy når man kommer opp til Saksmoen og ser den glitrende sjøen og det åpne landskapet bade i sol.

“Vi ønsket å bo sentralt men i rolige omgivelser…”

Nede møter John Anders og Kristine oss, de er akkurat ferdig på jobb, og i en eller hektisk hverdag har de satt av litt tid med oss for å dele tanker og opplevelser rundt det å kjøpe helt ny bolig. Vi går en runde rundt om i huset og ser oss omkring mens John Anders og Kristine forteller oss litt om hvordan hele prosessen rundt det å bygge nytt hus har vært. De har gått med planer om å bygge nytt hus i et års tid før de bestemte seg for den rette tomten. De ønsket å bo sentralt på Inderøy av hensyn til barna og deres skolegang. I tillegg var det viktig med god utsikt og rolige omgivelser, men også nærhet til idrettsanlegg og besteforeldre var elementer de la vekt på i prosessen når de skulle velge bosted.

“Vi gjorde mange endringer, og det ble tilpasset våre ønsker og behov…”

Allerede før byggingen startet ble vi gjort oppmerksomme på at vi hadde planlagt å sette huset helt feil på tomten i forhold til utsikten, men dette lot seg heldigvis ordne. Det var prosjektert hus på tomten vi ønsket oss, så det ble grunnlaget for huset vi bygde. Vi har gjort mange endringer underveis, huset er blitt større enn utgangspunktet, vi har forandret rom-inndeling og FuglesangDahl har vært behjelpelige med å tilpasse hele huset til våre ønsker og behov. Underveis ble vi også gjort oppmerksom på at vi manglet altandør på en vital plass, og dette ble endret, noe vi er svært fornøyd med sier John Anders.

“Et nøkkelferdig hus og servicen som er ytt underveis er vi veldig fornøyde med…”

Vi kunne bare flytte inn og nyte det nye huset vårt, det er fordelen med å kjøpe en prosjektert bolig som leveres nøkkelferdig. Vi er veldig fornøyd med at alt er helt ferdig, plenen er sådd, og vi trengte ikke bekymre oss for lange dager med mye arbeid utendørs for å få det fint ute. Servicen som er ytt underveis er vi også fornøyde med, med tanke på løsninger vi ønsket og utfordringer som måtte løses underveis sier Kristine.

Har dere støtt på utfordringer underveis, og hva er deres tips til andre som ønsker å bygge nytt?

Kommunikasjonen og servicen som er ytt er vi fornøyd med, vi fikk ny kontaktperson underveis og det var noen utfordringer knyttet opp mot dette, men etter at Lars Arve tok over styringen har ting fungert svært godt. “Vårt råd til andre som går med tanker om å bygge ny bolig er å tenke gjennom hvilke behov som skal dekkes før rom-inndeling bestemmes. Vær modig i valg av materialer og farger, og sett ditt personlige preg på huset som skal bli ditt hjem avslutter John Anders og Kristine..”

Og de har virkelig fulgt sine egne råd, vi har storkost oss hjemme hos de ferske huseierne og de har gitt oss et godt innblikk i hvor mange muligheter og utfordringer man har når man skal bygge bolig. Ikke minst er vi veldig inspirert av den koselige og lune atmosfæren i ett ellers moderne hjem. Vi i FuglesangDahl har også et råd – Ta dere god tid til å planlegge alle detaljer med utbygger, bruk heller noen ekstra måneder på planlegging og detaljer  fremfor å stresse med sluttresultatet, det er da boligdrøm blir drømmebolig.

Du kan lese mer om våre prosjekterte boliger HER, kanskje finner du din nye drømmebolig?

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud