Hjemme hos John Anders og Kristine

Boligdrømmen blir drømmebolig – Når man kommer kjørende til Inderøy en varm sommerdag og sola skinner, frister det stort å bosette seg i et så vakkert landskap. Og denne dagen skal vi møte noen som har valgt å gjøre nettopp dette. Vi passerer Straumen, og tar av til Saksmoen hvor vi skal møte boligkjøperne John Anders Aalberg og Kristine Olsen. Utsikten som møter oss er helt fantastisk, og det frister ikke mindre å bosette seg i Inderøy når man kommer opp til Saksmoen og ser den glitrende sjøen og det åpne landskapet bade i sol.

«Vi ønsket å bo sentralt men i rolige omgivelser…»

Nede møter John Anders og Kristine oss, de er akkurat ferdig på jobb, og i en eller hektisk hverdag har de satt av litt tid med oss for å dele tanker og opplevelser rundt det å kjøpe helt ny bolig. Vi går en runde rundt om i huset og ser oss omkring mens John Anders og Kristine forteller oss litt om hvordan hele prosessen rundt det å bygge nytt hus har vært. De har gått med planer om å bygge nytt hus i et års tid før de bestemte seg for den rette tomten. De ønsket å bo sentralt på Inderøy av hensyn til barna og deres skolegang. I tillegg var det viktig med god utsikt og rolige omgivelser, men også nærhet til idrettsanlegg og besteforeldre var elementer de la vekt på i prosessen når de skulle velge bosted.

«Vi gjorde mange endringer, og det ble tilpasset våre ønsker og behov…»

Allerede før byggingen startet ble vi gjort oppmerksomme på at vi hadde planlagt å sette huset helt feil på tomten i forhold til utsikten, men dette lot seg heldigvis ordne. Det var prosjektert hus på tomten vi ønsket oss, så det ble grunnlaget for huset vi bygde. Vi har gjort mange endringer underveis, huset er blitt større enn utgangspunktet, vi har forandret rom-inndeling og FuglesangDahl har vært behjelpelige med å tilpasse hele huset til våre ønsker og behov. Underveis ble vi også gjort oppmerksom på at vi manglet altandør på en vital plass, og dette ble endret, noe vi er svært fornøyd med sier John Anders.

«Et nøkkelferdig hus og servicen som er ytt underveis er vi veldig fornøyde med…»

Vi kunne bare flytte inn og nyte det nye huset vårt, det er fordelen med å kjøpe en prosjektert bolig som leveres nøkkelferdig. Vi er veldig fornøyd med at alt er helt ferdig, plenen er sådd, og vi trengte ikke bekymre oss for lange dager med mye arbeid utendørs for å få det fint ute. Servicen som er ytt underveis er vi også fornøyde med, med tanke på løsninger vi ønsket og utfordringer som måtte løses underveis sier Kristine.

Har dere støtt på utfordringer underveis, og hva er deres tips til andre som ønsker å bygge nytt?

Kommunikasjonen og servicen som er ytt er vi fornøyd med, vi fikk ny kontaktperson underveis og det var noen utfordringer knyttet opp mot dette, men etter at Lars Arve tok over styringen har ting fungert svært godt. «Vårt råd til andre som går med tanker om å bygge ny bolig er å tenke gjennom hvilke behov som skal dekkes før rom-inndeling bestemmes. Vær modig i valg av materialer og farger, og sett ditt personlige preg på huset som skal bli ditt hjem avslutter John Anders og Kristine..»

Og de har virkelig fulgt sine egne råd, vi har storkost oss hjemme hos de ferske huseierne og de har gitt oss et godt innblikk i hvor mange muligheter og utfordringer man har når man skal bygge bolig. Ikke minst er vi veldig inspirert av den koselige og lune atmosfæren i ett ellers moderne hjem. Vi i FuglesangDahl har også et råd – Ta dere god tid til å planlegge alle detaljer med utbygger, bruk heller noen ekstra måneder på planlegging og detaljer  fremfor å stresse med sluttresultatet, det er da boligdrøm blir drømmebolig.

Du kan lese mer om våre prosjekterte boliger HER, kanskje finner du din nye drømmebolig?

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.