Oppsett av hytte ved Skjækervatne

– Når Erling Fuglesang bestemte seg for å sette opp ny hytte ved Skjækervatne, så var det selvfølgelig ikke tvil om hvilket firma han skulle velge for å gjennomføre det spektakulære prosjektet

Etter mange måneders nøye planlegging, bygging av hytte i elementer, masse logistikk og tilrettelegging, så ble hyttedrømmen en realitet. Når man skal bygge hytte ved Skjækervatne 11 kilometer unna nærmeste bilvei er det mye som skal legges til rette for at det skal gå knirkefritt. Materialer, proviant, mannskap, verktøy og utstyr skal være på plass, til både rett tid og sted. Med tildels svært vanskelige fly forhold så det mørk ut en stund, men dyktige piloter, to helikoptre og hardt arbeidende tømrere fra FuglesangDahl gjorde det man kan tenke er umulig. På bare syv dager ble hytta satt opp, og drømmen var et faktum.

Galskap

Vi snakker med Erling om hytta,  og han forteller oss ivrig om hvordan det har vært å ta del i dette. At han er opptatt av det som har foregått, er det ikke tvil om. Å ha en så stor entusiasme for håndverk som Erling har, er noe man ikke ser hver dag. Men det overrasker oss ikke, for interesse må det jo være når han går til det skrittet at han bygger hytte hjemme på fritiden, og flyr den inn med helikopter. Han forteller at det har vært utfordrende og lange dager for å komme i mål, men når man begynner å se at endene møtes er det verdt alt strevet. Videre forteller han at hytta har vanlige kvaliteter som vi er vant med hjemme, og kanskje litt mer. Innlagt strøm, balansert ventilasjonsanlegg, vann må fortsatt bæres inn, men varmtvann og avløp er montert. Til og med bredbånd med telefondekning, værstasjon over nett og webkamera er kommet på plass.

Vi må jo spørre Erling, for noen rykter har vi jo hørt. Stemmer det at dere mistet ene veggen til hytta i Skjækervatne?

Ja, den ble vasket litt. Galskap? Ja, det er nok det, avslutter Erling.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud