Boligprosjekter

FuglesangDahl har stadig nye og spennende boligprosjekter på gang. Vi kjøper opp tomter og eiendommer og prosjekterer nøkkelferdige boliger til privatkunder. Målet er å kunne tilby prisgunstige boliger som tilpasses etter dine behov. Om du skulle ønske enebolig, tomannsbolig eller leilighet har vi flere prosjekterte boliger for salg gjennom våre meglere. Under kan du se hvilke prosjekter vi har løpende akkurat nå. Finner du ikke noe som passer deg? Kontakt oss gjerne for andre muligheter og mer informasjon, så hjelper vi deg å realisere din boligdrøm.

Hva innebærer det å kjøpe en prosjekter bolig?

Ved å velge en av våre prosjekterte boliger oppnår du flere fordeler. Som utbygger tilbyr vi deg et ferdig produkt, hvor vi på forhånd har ordnet alt fra tomt, tegninger og utseende til godkjenninger fra kommunen. Alt er selvfølgelig gjort sikkert og trygt på en kostnadseffektiv måte. Ofte er det oppsett av boliger i nyetablerte boområder, hvor du som boligkjøper får være med å skape et nytt bomiljø hvor mange av dine naboer godt kan være i samme livsfase. Barna kan finne venner på samme alder, og de voksne kan skape gode relasjoner.

Hvorfor velge en prosjektert bolig?

  • Kostnaden er fast og forutsigbare
  • Du slipper budrunde
  • Du bestemmer hvor mye egeninnsats du vil gjøre, det avtaler vi på forhånd
  • Ingen ubehagelige og kostbare overraskelser
  • Vi som utbygger har og tar ansvar dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser

Velger du å kjøpe en prosjektert bolig gjennom oss gir vi deg mulighet til å påvirke prosessen slik at du får akkurat den drømmeboligen du har ønsket deg. Vi sørger for at du føler deg trygg gjennom hele prosessen, og tar deg med på befaring underveis slik at du har full kontroll på fremgangen og får komme med ønske om endringer underveis. For oss er det viktig å skape gode relasjoner helt fra starten, og vi ivaretar dine interesser helt frem til du flytter inn. Og skulle det oppstå noen problem i ettertid er du like viktig for oss da som før. Og husk, du har alltid 5 års- nyhusgaranti hos oss.

Prosjekter

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud