Enebolig

Drømmer du om å bygge nytt hus som er tilpasset dine ønsker og behov?

Å bygge nytt hus er en av de største avgjørelsene man tar, og vi tar ikke lett på det. FuglesangDahl har mange års erfaring med oppsett av eneboliger, og vi vet hvilke forventinger som stilles til oss. Om du allerede har et ferdighus du ønsker å bygge eller vil benytte deg av en arkitekt tegnet bolig er vi behjelpelige med byggeprosessen. Vi veileder deg gjennom hele veien fra start til slutt, og sørger for at alt leveres i henhold til avtalt tid, pris og at du faktisk får oppfylt din boligdrøm.

Dine behov

Har du planene for drømmeboligen din klar, eller ønsker du bare å undersøke hvilke muligheter som finnes? Vi er behjelpelig med å finne den beste løsningen for våre kunder, og setter gjerne opp et møte for å avklare nettopp deres ønsker og behov. Vårt mål er at kunden våre skal føle seg trygge gjennom hele prosessen. Da inviterer vi dere hit, så får dere et møte med en av våre prosjektledere. Dette selvfølgelig, helt uten forpliktelser.  Her får vi avdekke deres rammer og ønsker. Vi bruker litt tid på å sette oss inn i dagens situasjon, og hvordan fremtidsplanene er. Ikke minst hvilke forventinger dere skulle ha til oss som utbygger. Dersom møtet danner grunnlag for videre samarbeid, gir vi deg en løsningspresentasjon som er innenfor de rammer, behov og ønsker du har kommet med tidligere.

Byggeprosessen

Vi hjelper deg å sette opp en plan på kostnadene, den inkluderer alle forutsetninger, også de du kanskje ikke har tenkt på selv. Her tar vi med absolutt alle utgifter i byggeprosessen. Mange tenker ikke over grunnkostnadene, som at man er nødt til å støpe såle, grave opp tomten og legge rør. Kanskje må det sprenges eller skiftes ut grunn. Slike kostnader tar vi høyde for i planen i forkant, istedenfor at de kommer som en overraskelse i etterkant. I tillegg til at vi tar oss av selve byggeprosessen vil vi fungere både som en samarbeidspartner og rådgiver under hele prosjektet. Vi sørger for at dine interesser blir ivaretatt på best mulig måte, og koordinerer de forskjellige yrkesgruppene opp mot hverandre, så slipper du å bekymre deg.


Kontakt vår prosjektleder Lars Arve Nervik

for mer informasjon og inspirasjon til din drømmebolig

E-post.: [email protected]

Tlf.: 970 09 372 


 

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud