Overhalla hus

FuglesangDahl er din lokale forhandler av Overhalla Hus

Å bygge et nytt hus kan ofte virke som en stor og komplisert oppgave. Velger du et nytt hus fra Overhalla Hus får du ikke bare en bolig, men også en kunnskapsrik samarbeidspartner. Våre erfarne prosjektledere og fagfolk hjelper deg gjennom de ulike fasene av et byggeprosjekt, og gir råd om de valgene som må gjøres underveis slik at du får skreddersydde løsninger som tilpasses dine behov. Huset tilpasses dine ønsker av våre dyktige arkitekter, som hjelper deg å gjøre din boligdrøm til drømmeboligen. Dette er så klart kostnadsfritt. Våre hus blir oppsatt med lokalproduserte elementer fra Overhalla og monteres av våre egne håndtverkere.

Vi har fokus på deg som kunde, og ønsker å involvere deg mest mulig i byggeprosessen slik at dine behov og ønsker blir oppfylt. Vi gjør byggeprosessen kortest mulig, for at du som kunde skal komme raskt på plass og slipper unødvendige utgifter.

 

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om OverhallaHus kan du kontakte vår prosjektleder for bolig Lars Arve Nervik

Tlf: 970 09 372

E-post: [email protected]

 

 

Katalogbestilling

Fyll ut dine opplysninger nedenfor, så sender vi deg hus eller hyttekatalog samt prisliste helt gratis.

 

 

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud