Prosjekt / Anleggsledelse

Prosjektledelse


Våre prosjektledere har som oppgave å ivareta oppdragsgivers og prosjektets interesser på best mulig måte. Vi er svært opptatt av faglig kompetanse, og våre prosjektledere har den faglige og administrative erfaringen som kreves for å styre et prosjekt gjennom alle faser, være seg for private eller offentlige byggherrer. Dette innebærer å opprettholde de avtalte rammer for kvalitet, økonomi og framdrift som er satt. Vi i FuglesangDahl har lang erfaring med totalentrepriser for både private og offentlige byggherrer.

Ved å velge oss som entreprenør på ditt prosjekt vil du få en prosjektleder som veileder deg gjennom byggeprosessen, og sørger for at dine og prosjektets interesser blir ivaretatt. Om du skal pusse opp, bygge på eller bygge ny bolig gir vi deg stødige hender og en fast kontaktperson. Dette gir deg som kunde trygghet og nærhet i prosessen, og du får god hjelp til nyttige og effektive valg.

Send oss en uforpliktende forespørsel på ditt prosjekt HER.

 

 

Anleggsledelse


Anleggsledelse er  et administrativt oppdrag med hovedvekt på ledelse, styring og kvalitetssikring. Typiske oppgaver som våre anleggsledere har er å utarbeide administrative rutiner i byggesak, styre økonomi og fremdrift, kontrollere teknisk og håndverksmessige utførelse, samt gjennomføre overtakelse og sluttoppgjør. Vi stiller store krav til faglig kompetanse hos våre anleggsledere, dette for å sikre at du som kunde oppnår det resultat og de forutsetninger som er avtalt for ditt prosjekt.

Våre anleggsledere innehar høy faglig kompetanse og bred erfaring, på denne måten kan vi tilpasse oss det enkelte prosjekt og den enkelte kundens ønsker og behov i et prosjekt. Fordelen med anleggsledelse er at du som kunde får en fast kontaktperson som følger opp prosjektet, og som vil være bindeleddet mellom deg og andre engasjerte aktører.

«Et vellykket prosjekt er et resultat av god planlegging»

 

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud