Skotvoldvegen Park

I det nye boområdet i Tranaskogen har vi satt opp flere prosjekterte eneboliger som har fått navnet “Skotvoldvegen park”. Oftenåsen med peilehytta og verdens største hagestol er en av de nærmete naboene og et naturlig utfartsted i Steinkjer. Det er også et rikt stinett rundt åsen, som gir mange muligheter til den turglade.

“Trygt, landlig og samtidig bynært!”

Siterer en lokalkjent om nabolaget. Og skal man tro alle de andre vurderingene som er gjort av lokalkjente om nabolaget fremstår bomiljøet som trygt, godt vedlikeholdt, god kvalitet på skolene og trygghet der barna ferdes, har lavt støynivå og lite trafikk. Ikke minst er det nærhet til skog og mark, som gir utallige valg av turmuligheter til deg og familien.

Boligen

De prosjekterte eneboligene er bygget over 2 etasjer i en moderne og funksjonalistisk stil. Her er det lagt vekt på store, åpne vindusflate som gir et spennende preg. I boligens første etasje har man parkering i carport hvorfra man kan gå tørrskodd inn i romslig entré/hall. Her er også 3 soverom, bad, vaskerom og bod. I boligens andre etasje kommer man opp til en stor og luftig stue med store vindusflater og et lyst og romslig kjøkken og spisestue med plass til spisebord/langbord.

Går du med en boligdrøm i tankene? Du kan lese mer om våre planlagte og pågående prosjekter HER.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud