Inger Margrethe Grams veg

Innholdsrike eneboliger med store romslige verandaer. Parkering i carport gjør at en slipper snø og is. Her skal vi sette opp tore familieboliger med plass til mange – Ta med familien din til et nytt, flott og spennende boområde på Tranatunet.

«Trygt, landlig og samtidig bynært!»

Siterer en lokalkjent om nabolaget. Og skal man tro alle de andre vurderingene som er gjort av lokalkjente om nabolaget fremstår bomiljøet som trygt, godt vedlikeholdt, god kvalitet på skolene og trygghet der barna ferdes, har lavt støynivå og lite trafikk. Ikke minst er det nærhet til skog og mark, som gir utallige valg av turmuligheter til deg og familien.

Vi tilbyr deg innholdsrike eneboliger med store romslige veranda. Parkering i carport gjør at en kan gå tørrskodd inn og ut av bilen. Planløsningen er rett og slett tilrettelagt for storfamilier – med en førsteetasje for ungdommen og en andreetasje for foreldrene. Velg mellom 4 og 5 soverom, og 1 eller 2 stuer. Det er også gjort plass for to bad og adskilt vaskerom. Boligene leveres over to etasjer og har et areal på 158 m2 BRA. I tillegg er det carport i boligens første etasje hvor man kan gå tørrskodd inn i romslig entrè/hall – Boligen leveres fra 4 968 000,-

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud