Trevaren Boligpark

På Veldemelen i Beitstad er det nå 12 enheter for salg som ligger sentralt i praktfulle omgivelser

Trevaren boligpark bygges over 2 trinn og har romslige og solrike terrasser med fri utsikt mot Beitstadfjorden. Nytt, lettvint og lettstelt er gjennomgående tema for leilighetene. Begynn livet du har drømt om i en helt ny leilighet som har minimalt med vedlikehold for en enklere hverdag. Her kan vi også friste med gangavstand til butikk, skole, barnehage, idrettsanlegg m.m. Ikke minst er vi spesielt fornøyd med beliggenhet helt nede ved sjøen, som gir en flott utsikt og gjør prosjektet til et godt boalternativ for deg som elsker sjøen.

I tillegg til å friste med flott utsikt har vi også tenkt på det praktiske, slik at boligene fungerer optimalt for alle beboerne – uansett alder. Vi har derfor lagt vekt på gode planløsninger som skaper en praktisk hverdag i boligen. Her får du alt på et plan, carport, romslig bod og heis. Enhetene har et areal på 78 m2 BRA og leveres fra 2 730 000 kr.

Ønsker du mer informasjon om enhetene eller har andre spørsmål om prosjektet kan du kontakte oss: Telefon: 975 96 000/E-post: [email protected] eller eiendomsmegler Sigve Haugdahl ved EiendomsMegler 1 avd. Steinkjer – Mobil: 901 61 522/E-post: [email protected]

Du kan lese mer om Trevaren boligpark HER

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud