Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og har derfor valgt å inngå avtale med samarbeidspartnere som kan tilby oss akkurat det vi ønsker å tilby våre kunder, nettopp kvalitet. Et godt samarbeid med flere aktører er viktig for at jobben skal kunne lykkes. Våre ulike samarbeidspartnere kan du lese mer om under, og du finner link til deres egen hjemmeside for mer utdypende informasjon.

Byggmakker:
Byggmakker er vår totalleverandør av byggevarer. Sammen har vi et overordnet mål om at vi skal ha et positivt samarbeid, med en god dialog. Vi i FuglesangDahl syns det er viktig å bruke lokale forhandlere til innkjøp av byggevarer. Byggmakker har flere avdelinger, noe som gjør at de har nærhet til oss som kunde om vi har et prosjekt på Stjørdal eller Namsos. Dette fører til en forenkling når det kommer til levering av byggevarer, samt at vi sparer miljøet med kortere fraktvei av varer til prosjekt.

Les mer på Byggmakker.no.

DnB:
DnB er totalleverandør av banktjenester, og pensjonsordningen for våre ansatte. For oss er det viktig at våre samarbeidspartnere er tilgjengelige og løsningsorienterte, samt at de har et godt tilbud både for oss og våre ansatte.

Les mer på dnb.no.

Lindseth Reklame:
Lindseth reklame er vår partner på alt av profil- og markedsarbeid. De løser små og store oppgaver, alt fra visittkort til markedsføring på tradisjonelle og digitale plattformer, filmer, skilting, bildekorer og messemateriell. De har også vært partner i våre verdi-, merkevare- og profilprosesser.

Les mer på lindseth.no.

Sulland Verdal:
Sulland Verdal (tidligere Madsen bil as) er hovedleverandør av våre firmabiler. De tilbyr et bredt spekter av firmabiler i ulike klasser, som dekker akkurat de behovene vi har. Vi er avhengig av god kvalitet og holdbarhet på våre biler, da de daglig utsettes for stor belastning. Med fokus på god service og effektivitet på verksted er de et naturlig valg for oss.

Les mer på sulland.no.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud