Samarbeidspartnere

Byggmakker:
Byggmakker er vår totalleverandør av byggevarer. Sammen har vi et overordnet mål om at vi skal ha et positivt samarbeid, med en god dialog. Vi i FuglesangDahl syns det er viktig å bruke lokale forhandlere til innkjøp av byggevarer. Byggmakker har flere avdelinger, noe som gjør at de har nærhet til oss som kunde om vi har et prosjekt på Stjørdal eller Namsos. Dette fører til en forenkling når det kommer til levering av byggevarer, samt at vi sparer miljøet med kortere fraktvei av varer til prosjekt.

Les mer på Byggmakker.no.

Overhalla Hus:
Vi inngikk avtale med Overhalla Hus om å bli lokal forhandler på Innherred i 2016. Sammen har vi
som mål å bli en betydelig leverandør av boliger i Midt-Norge. Vi er godt tilfreds med at vår
samarbeidspartner produserer ferdigelementer innomhus, dette er effektivt og sikrer god kvalitet.

Les mer på Overhallahus.no.

DnB:
DnB er totalleverandør av banktjenester, og pensjonsordningen for våre ansatte. For oss er det viktig at våre samarbeidspartnere er tilgjengelige og løsningsorienterte, samt at de har et godt tilbud både for oss og våre ansatte.

Les mer på dnb.no.

Lindseth Reklame:
Lindseth reklame er vår partner på alt av profil- og markedsarbeid. De løser små og store oppgaver, alt fra visittkort til markedsføring på tradisjonelle og digitale plattformer, filmer, skilting, bildekorer og messemateriell. De har også vært partner i våre verdi-, merkevare- og profilprosesser.

Les mer på lindseth.no.

Madsen Bil A-S:
Madsen er hovedleverandør av våre firmabiler. Avtalen innebærer prioritert verksted med rask og effektiv service slik at bilens verkstedopphold blir kortest mulig. Dette er viktig for oss, slik at prosjekter ikke blir forsinket av lange verkstedopphold.

Les mer på sulland.no.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud