Enebolig/tilbygg

BOLIG

Har du en boligdrøm? Vi hjelper deg å gjøre boligdrøm til drømmebolig. Som en av våre mange tjenester tilbyr vi oppsett av bolig. Vi i FuglesangDahl påtar oss alle typer boligprosjekter, enten du ønsker ferdig prosjektert bolig, arkitekt tegnet bolig eller en bolig fra leverandør. Du kan lese mer HER.

TILBYGG

Går du med planer om å bygge på eller bygge ut? Det er mange hensyn å ta når man skal sette i gang store prosjekter som å endre fasade og planløsning på bolighus. Når man planlegger å bygge på boligen er det viktig å ta hensyn til ønsker, budsjett, forventninger og kvalitet. Våre prosjektledere hjelper deg gjennom hele prosessen, de sørger for fremdriften og setter inn de riktige aktørene i alle håndverksfagene når de trengs, slik at du slipper å tenke på koordinering mellom de ulike fagene. Det er kostnadsbesparende, og du slipper å forholde deg til mange forskjellige kontaktpersoner.

 

HJELPESNEKKER’N

Har du et prosjekt i tankene, men litt usikker på hvordan du skal utføre enkelte deler av prosessen? Vi tilbyr hjelpesnekker’n som en av våre tjenester. Dette innebærer at vi setter inn en av våre dyktige fagarbeidere i ditt prosjekt som veileder og gir opplæring etter behov i de prosessene du selv er usikker på. Det betyr at du raskere blir ferdig med prosjektet ditt, sparer penger med egeninnsats på prosjektet og lærer underveis. Nysgjerrig? Les mer om hjelpesnekker’n.

 

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud