Om FuglesangDahl

2007 var året Erling Fuglesang og Sten Rudi Dahl grunnla FuglesangDahl, som i dag er en av Innherreds største entreprenører. Alle disse årene har gitt oss bred erfaring og høy faglig kompetanse. Vi har jobbet med mange store totalentrepriser, men vi har også lært oss å ivareta hver enkelt kunde på en god måte, både liten og stor, privat og offentlig.

I dag er vi over 100 ansatte, fordelt på administrasjon, tømrere, malere, betongarbeidere og lager-/logistikkansatte. Vi er godkjent opplæringsbedrift i 5 fag: kontor og administrasjon, tømrer, maler, betong og logistikk. Fokuset på lærlinger har alltid vært viktig for oss, og vil være det også i framtida. Så får vi den den ferskeste kompetansen, samtidig som vi får muligheten til å forme de unge håndverkerne.

Vi utfører alle typer tømrer- og snekkerarbeid, som nybygg og tilbygg, rehabilitering av hus og hytter. Vi tar oss også av de mindre jobbene som bytting vindu og dører, innvending og utvendig maling. For oss er ingen jobb for liten eller for stor. Velger du oss som entreprenør får du en stødig samarbeidspartner som tar seg av hele byggeprosjektet fra start til slutt.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud