Tjenester

FuglesangDahl AS  er et entreprenørfirma med kontor lokalisert på Steinkjer. Vi påtar oss byggeoppdrag fra idé til ferdigstillelse for private og offentlige byggherrer. Vi er organisert i tre avdelinger: tømrer-, maler- og serviceavdeling. Vi tilbyr et bredt spekter av bygningsmessige tjenester, vi har også egen boligavdeling, maleravdeling og tilbyr tjenester innen utleie, enebolig/tilbygg, rehabilitering og entrepriser for både private og offentlige.

Vår kundemasse består i hovedsak av private kunder og offentlige byggherrer innen kommunal og statlig sektor. En av våre viktigste verdier er å kunne levere kvalitet i alle ledd, og er opptatt av gjensidig tillit og trygghet.

Høy kompetanse, faglig bredde og lang erfaring

Vi er i dag over 100 ansatte, inkludert både lærlinger og TAF-elever. Vi er godkjent opplæringsbedrift i 5 fag: Kontor- og administrasjon, tømrer, maler, betong og logistikk. Vi kan tilby høy kompetanse, faglig bredde og lang erfaring og har et bredt spekter av bygningsmessige tjenester. Vi påtar oss både små og store jobber.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud