Tjenester

TØMRER / SNEKKER

Skal du pusse opp eller bygge nytt? Du kan be oss om alle typer tømrer- og snekkerarbeider. Vi hjelper deg med å ferdigstille prosjektet ditt uansett budsjett og arbeidsmengde.

Les mer

MALER

Hos oss kan du bestille små og store malertjenester.  Vi kommer gjerne på befaring og gir råd når det gjelder god fargesetting og praktiske løsninger. Ønsker du tilbud på våre malertjenester?

Les mer

Betongarbeider

Ønsker du et bygg med moderne og særpreget uttrykk, eller er det viktig å forsterke eksisterende eller omkringliggende arkitektur? Betong byr kanskje på flere muligheter enn du tror. Ta gjerne kontakt for en prat.

Les mer

Høy kompetanse, faglig bredde og lang erfaring

Trenger du hjelp til å montere en dør? Eller behøver noen som kan ta det hele og fulle ansvaret for å bygge en bolig, utvikle et hyttefelt eller kanskje et stort industrianlegg?

Du kan trygt overlate jobben til oss. Vi i FuglesangDahl tar på oss små og store byggeoppdrag – fra idé til ferdigstillelse – både for private og offentlige byggherrer. I tillegg samarbeider vi med de beste i markedet på områder vi ikke har ekspertisen selv.

Trenger du tjenester fra flere fagfelt samtidig – som snekker, maler og murer – så koordinerer vi også dette for deg. Fordelen med å tilby ulike tjenester fra samme firma, er fleksibilitet og enkelhet. Vi setter inn handverkerne på ditt prosjekt etter behov, så du slipper å tenke på unødvendige kostnader og koordineringsarbeid. Planleggingen tar vi oss av, mens du slapper av og nyter fremgangen på ditt prosjekt.

Gjensidig tillit og trygghet er viktig for oss, og vi har fokus på å levere kvalitet i alle ledd.

 

FD_portrettbilde_nett.indd

Tømrertjenester

Jarle Manndal

Telefon: 476 03 647

E-post: [email protected]

 

 

 

FD_portrettbilde_nett.indd

Betong

Erling Fuglesang

Telefon: 915 70 108

E-post:[email protected]

FD_portrettbilde_nett.indd

Malertjenester

Hege Bjarghov

Telefon: 936 39 918

E-post: [email protected]

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud