Skotvoldvegen Park

Når du har turmarka og Oftenåsen som en av dine nærmeste naboer er det ikke tvil om at Skotvoldvegen Park har boliger med fantastisk beliggenhet. Med et familievennlig boområde med kort vei til skole, barnehage og butikker er dette boliger som passer godt for familier.

Totalt er det åtte boligenheter som skal bygges, hvorav fire er under oppføring og to allerede er solgt. Ved å velge en ferdig prosjektert bolig får du “ferdigpakke”. Det innebærer at du slipper å bruke tid på valg av hus, arkitektur og utførelse. Prisen er allerede fastsatt, og du trenger ikke tenke på budsjett, uforutsette byggekostnader  eller fordyrende budrunder. Vi tar oss av alt som skulle dukke opp underveis. Vi avsetter god tid til deg som kunde, slik at du får god oppfølging i byggeprosessen, og vi planlegger boligprosjektet i samråd med deg som kunde.

 

Byggeprosessen er allerede godt i gang på Trana. Boligene settes opp ved hjelp av ferdigproduserte elementer fra Overhalla Hus som er en lokal og trygg leverandør. Ved å bruke lokale leverandører slipper vi fordyrende fraktkostnader og kan sikre kvaliteten ved at elementene ikke blir utsatt for fukt eller andre ytre påvirkninger under frakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

På Trana har man utsikt over Steinkjer, fantastiske solforhold fra morgen til kveld, og skogen med alt den har å by på er nærmeste nabo. Fordelen er at du får landlig følelse, men samtidig bor du kun et steinkast unna alle fasiliteter. Drømmer du om en splitter ny bolig med gode kvaliteter, som samtidig er plassert i trygge og barnevennlige omgivelser? Da kan du lese mer om Skotvoldvegen Park her.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud