TYSSE PROFFHENGERE

Ønsker du en henger med robust og allsidig løsning?

Da kan vi tilby deg en proffhenger fra Tysse som er en tilhenger bygd for ekstra røff, profesjonell bruk. Her finner du de kraftigste profftilhengerne som er beregnet for den tyngste lasten. Profftilhengere er laget for deg som er snekker, entreprenør, rørlegger og lignende. Dette er tilhengere for deg som har arbeid eller interesser som gjør at du forventer noe ekstra fra hengeren din. Om du har behov for å frakte tyngre materialer, mindre maskiner eller annet tungt utstyr, vil en proffhenger være perfekt for deg. Her vil du finne et godt utvalg av proffhengere med kraftige surreringer, nedfallbare aluminiumskarmer med tette, kraftige profiler, og hengere som kan brukes til frakt av minimaskiner. Tysse proffhenger leveres med helårsdekk, forsterket bunn, kraftig nesehjul, tåkelys og ryggelys som standard.

Tysse Proffhenger BL er proffhengere designet og produsert for den proffe tilhengerbruker. Med full typegodkjenning har de blitt konstruert med tanke på styrke, funksjonalitet og lang levetid. Proffhenger BL gir en robust og allsidig løsning for bransjer som krever konstant bruk. Bladfjærer er standard i hele Tysse BL serien og forbedres ytterligere med Parabol Equalizer. Dette patenterte systemet fra Nugent forbedrer kjøreopplevelsen og har brakt denne type fjæring til nye nivåer.

Er du interessert i å vite mer om våre proffhengere fra tysse? Kontakt oss gjerne eller kom innom oss for en hyggelig fagprat om tilhengere!

 

Selger Ulf Persson

Telefon.: 950 30 670

E-post.: [email protected]

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud