Hjemme hos Arild og Stine

Like før sommeren var vi på besøk hos Arild og Stine, de hadde nettopp flyttet inn i sin splitter nye bolig i det nyetablerte boområdet i Tranaskogen på Steinkjer. De ønsket et hus i rolige strøk med godt utsikt. Valget ble derfor enkelt når FuglesangDahl hadde prosjekterte eneboliger for salg i Skotvoldvegen, som er en del av det nyetablerte boområdet. Med kort vei til både skole, barnehage, butikker og flotte turområder med Oftenåsen i Spissen, bestemte Arild og Stine seg for snu om på planen, og bygde nytt istedet for å kjøpe brukt. Det passet jo bra at det var så mange familier med barn her, da de selv har fått et barn nå i August.

“Det var like greit å bygge nytt med en gang, selv om vi hadde sett for oss å vente fem til åtte år.. .”

Når vi kommer inn i huset møter Arild oss med et stort smil, og inviterer oss stolt inn i deres nye enebolig. Han viser oss rundt, og forteller at de fremdeles ikke er kommet helt på plass, men at de allerede trives godt i den nye boligen. Etter en lengre periode med leting etter brukt bolig, og mange visninger endte de litt tilfeldig opp med å se på nybygg. Etter visningen i Skotvoldvegen fant de ut at det var like greit å bare bygge nytt med en gang, selv om de hadde sett for seg å vente fem til åtte år.  De valgte å bygge huset etter de opprinnelige tegningene da disse falt i smak, men forandret på noe underveis av praktiske årsaker.

Men hvordan er det å bygge nytt hus, når man ikke har erfaring fra før av?

Det viktigste for oss før byggeprosessen begynte var å få alle innvendige forandringer på plass så raskt som mulig. Vi hadde samtaler med samarbeidspartnere på prosjektet slik at vi kunne endre på de tingene vi ønsker før Utbyggingen begynte. Og når alt dette allerede var på plass slapp vi å tenke på endringer underveis forteller Arild og Stine. Hvordan har byggeprosessen vært underveis, og og har dere støtt på utfordringer underveis spør vi? Utfordringer har det vært, men med god kommunikasjon med utbygger løser det meste seg på en god måte. Vi er godt fornøyd med samarbeidet mellom oss og FulgesangDahl, og vi har opplevd firmaet som svært imøtekommende.

Har dere råd til andre som går med planer om å bygge ny bolig?

Vår erfaring er at det kan være lurt å tidlig sette seg inn i romløsninger, belysning, valg av materiale og farger på vegger og gulv. Isolasjon av innervegger samt hvordan uteområdet er tiltenkt er også viktige faktorer.

Av totalt åtte enheter har vi nå kun 1 igjen for salg i Skotvoldvegen. Drømmer du om en splitter ny bolig med gode kvaliteter, som samtidig er plassert i trygge og barnevennlige omgivelser? Kontakt oss, så hjelper vi deg å gjøre boligdrømmen til drømmebolig. Du kan lese mer om Skotvoldvegen Park, og boligen samt pris HER.

 

 

 

 

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud