Hjemme hos Arild og Stine

Like før sommeren var vi på besøk hos Arild og Stine, de hadde nettopp flyttet inn i sin splitter nye bolig i det nyetablerte boområdet i Tranaskogen på Steinkjer. De ønsket et hus i rolige strøk med godt utsikt. Valget ble derfor enkelt når FuglesangDahl hadde prosjekterte eneboliger for salg i Skotvoldvegen, som er en del av det nyetablerte boområdet. Med kort vei til både skole, barnehage, butikker og flotte turområder med Oftenåsen i Spissen, bestemte Arild og Stine seg for snu om på planen, og bygde nytt istedet for å kjøpe brukt. Det passet jo bra at det var så mange familier med barn her, da de selv har fått et barn nå i August.

«Det var like greit å bygge nytt med en gang, selv om vi hadde sett for oss å vente fem til åtte år.. .»

Når vi kommer inn i huset møter Arild oss med et stort smil, og inviterer oss stolt inn i deres nye enebolig. Han viser oss rundt, og forteller at de fremdeles ikke er kommet helt på plass, men at de allerede trives godt i den nye boligen. Etter en lengre periode med leting etter brukt bolig, og mange visninger endte de litt tilfeldig opp med å se på nybygg. Etter visningen i Skotvoldvegen fant de ut at det var like greit å bare bygge nytt med en gang, selv om de hadde sett for seg å vente fem til åtte år.  De valgte å bygge huset etter de opprinnelige tegningene da disse falt i smak, men forandret på noe underveis av praktiske årsaker.

Men hvordan er det å bygge nytt hus, når man ikke har erfaring fra før av?

Det viktigste for oss før byggeprosessen begynte var å få alle innvendige forandringer på plass så raskt som mulig. Vi hadde samtaler med samarbeidspartnere på prosjektet slik at vi kunne endre på de tingene vi ønsker før Utbyggingen begynte. Og når alt dette allerede var på plass slapp vi å tenke på endringer underveis forteller Arild og Stine. Hvordan har byggeprosessen vært underveis, og og har dere støtt på utfordringer underveis spør vi? Utfordringer har det vært, men med god kommunikasjon med utbygger løser det meste seg på en god måte. Vi er godt fornøyd med samarbeidet mellom oss og FulgesangDahl, og vi har opplevd firmaet som svært imøtekommende.

Har dere råd til andre som går med planer om å bygge ny bolig?

Vår erfaring er at det kan være lurt å tidlig sette seg inn i romløsninger, belysning, valg av materiale og farger på vegger og gulv. Isolasjon av innervegger samt hvordan uteområdet er tiltenkt er også viktige faktorer.

Av totalt åtte enheter har vi nå kun 1 igjen for salg i Skotvoldvegen. Drømmer du om en splitter ny bolig med gode kvaliteter, som samtidig er plassert i trygge og barnevennlige omgivelser? Kontakt oss, så hjelper vi deg å gjøre boligdrømmen til drømmebolig. Du kan lese mer om Skotvoldvegen Park, og boligen samt pris HER.

 

 

 

 

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.