Rehabilitering


REHABILITERING

Å rehabilitere et hus kan ofte virke som en langdryg og komplisert oppgave. Plutselig er familien blitt mer avhengig av boltreplass, og da er det fint å kunne tilby ungdommen et fristed, eller mannen i huset eget gutterom. Vi utfører alle typer oppussing og rehabilitering, og har lang erfaring av rehabilitering både inn- og utvendig. Noen ønsker å modernisere hele huset, andre har bare behov for en oppussing. Enten du ønsker en totalrenovering av ditt hus, rive eller sette opp nye vegger eller bygge ut påtar vi oss hele jobben. Vi sørger for at alle de nødvendige yrkesgruppene blir involvert, og gir deg en totalpris på ditt prosjekt. Du slipper å ha mange å forholde deg til, og kan føle deg trygg på at vår prosjektleder følger opp koordineringen og kvalitetssikrer ditt prosjekt til avtalt budsjett.


ETTERISOLERING

Med dagens krav til energisparing og ikke minst den økonomiske gevinsten er det gamle ordtaket “å fyre til kråka” mer aktuelt enn noen gang. Jo bedre du isolerer desto større kontroll har du over inneklima, samtidig sparer man energi og penger på unødvendig oppvarming. Etterisolering av vegger og tak i din bolig er en langsiktig investering, men det er viktig at jobben blir utført riktig. Det krever nøyaktighet, godkjente materialer og det er viktig å velge rett type isolasjonprodukt som er tilpasset ditt formål slik at du ikke får et utilsiktet varmetap. Det er også viktig å huske at feil i gamle hus kan føre til mugg, sopp og etterhvert råteskader. Er du usikker på hvor du skal begynne? Kontakt oss for befaring og et uforpliktende tilbud her.


VINDUSSKIFTE

Vinduer i en vanlig enebolig utgjør kun 5-10% av den samlede ytterflaten, men visste du at varmetap fra vinduer utgjør over 40% av boligens totale varmetap? Å skifte til nye moderne vinduer vil gi økonomisk gevinst da de er energisparende og minsker varmetapet betraktelig, samt at det forebygger  fukt- og råteskader. Skal du montere nye vinduer er det viktig at dette blir gjort korrekt, uten luftlekkasjer rundt vinduet. Velg derfor fagfolk til å utføre jobben – og det stiller vi i FuglesangDahl med.


VÅTROM/BADEROM

Dagens krav til dokumentasjon ved arbeid med våtrom/baderom gjør at denne typen rehabilitering ikke er for hvem som helst. Det er viktig å inneha riktig kunnskap og kjennskap til kravene. FuglesangDahl er autorisert i henhold til byggebransjens våtromsnorm. Vi har også egne sertifiserte håndverke med godkjenningsbevis i våtromsnormen. Vi kan tilby deg som kunde et vannskadesikret våtrom med gode planløsninger og lang levetid. Vi sørger for at arbeidene planlegges, kontrolleres og dokumenteres etter til enhver tid gjeldende lover, forskrifter og norske standarder i våtromsnormen. Slik kan vi sikre deg høy kvalitet og lang levetid på ditt våtrom, og dokumentere hvilke arbeider som er utført og kontrollert.

Du kan enkelt sende oss en forespørsel på rehabilitering her så kontakter vi deg så snart vi kan for å høre mer om ditt prosjekt.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud!

Be om tilbud